Menu

HOOJAFEST | Hooja + Kiruna Kickers | Östersund

Blandat

ÖSTERSUND, Folkets Hus Östersund
lördag, 18 februari 2023 kl:21:00

HOOJA BJUDER PÅ JIPPO – PRESENTERAR DET TURNÉRANDE KONCEPTET ”HOOJAFEST"!
Lördag 18 feb | Folkets Hus Östersund | Åldersgräns 18 år [OBS ingen under 18 år kommer in på detta event]
Hoojafebern fortsätter att stiga och under våren får ett fåtal platser i Sveriges norra del finbesök när Hoojafest kommer till stan! Tillsammans med det välrenommerade coverbandet Kiruna Kickers bjuder Hooja och Mårdis på fyra helt unika kvällar.
Biljetter släpps måndagen den 14 november kl 10.00.
I snart ett år har Hooja varit ett återkommande namn på Spotifys topplistor över de mest streamade och virala låtarna. Det hela tog fart i somras med hiten ”Banan, Melon, Kiwi & Citron”. Med den är det få som har lyckats undgå Hoojas framfart och den 10 september i år lyckades duon med den enorma bedriften att bli Sveriges mest streamade artist på Spotify.
Sommarturné gick direkt över till höstturné och succén fortsatte med utsålda konserter och fyllda lokaler. Biljetterna till det efterlängtade stoppet på hemmaplan i Gällivare sålde slut på under tre minuter och är en bra fingervisning på Hoojas popularitet.
Under våren presenterar Hooja det nya konceptet ”Hoojafest” - ett turnérande jippo där besökarna får en helkväll i Hoojas tecken. Duon har även bjudit in Kiruna Kickers som kommer välkomna publiken tillsammans med ytterligare gäster innan det är dags för Hooja och Mårdis att inta scenen.
”Välj ut dina snabbaste dansskor och ta med nå polers! Det här ett jippo som kommer bli en minnesvärd kväll" - hälsar Hooja och Mårdis.

Datum / Tid

lördag, 18 februari 2023 kl: 21:00

Plats

ÖSTERSUND, Folkets Hus Östersund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad